Teràpia per alleujar l’estrès del gat per a estudiants

L'estiu té una visita de gats de teràpia a la universitat i ofereix alleujament de l'estrès als estudiants d'allà.

La meva visita de teràpia aquesta setmana va ser a la USC. En general, tinc sentiments contradictoris sobre les meves visites allà. M’encanta l’atenció que rebo dels alumnes. Realment em fan sentir com una celebritat! Però les visites que hi ha són a l’aire lliure, que no m’agraden, sobretot perquè no hi vaig prou sovint per acostumar-m’hi. A més, les ubicacions sovint són diferents. Per tant, em costa més ajustar-me que les meves visites habituals a les instal·lacions interiors.

Aquesta visita va ser en un pati, i fins i tot em tenien un cartell!

Gat de teràpia amb cartell que anuncia la seva aparició a la universitat

El meu humà sabia que podria estar una mica nerviós i incòmode durant la primera part del meu temps allà. Així que, tot i que estava envoltat d’estudiants feliços, apretant i fent fotos, ella no em va treure la mà ni una vegada durant aproximadament mitja hora. Volia que sàpiga que estava a salvo i em va acariciar. No va començar a treure-li la mà fins que vaig començar a fer-li trucs i a demanar-li llaminadures. Així que, malgrat l’exterior i el soroll addicional, i algunes obres en curs a l’edifici no gaire lluny del pati, em vaig quedar bé!

Gat de teràpia fotografiat a la universitat

I això va ser una bona cosa perquè tenia molts fans! Alguns d’ells em segueixen a les xarxes socials. Una dona jove es va recordar de mi des de fa 5 anys, i fins i tot em va poder ensenyar fotos d’una visita que vaig fer aleshores. Molts estudiants troben a faltar els seus gats a casa, i per a alguns d’ells, la casa està molt lluny. Una noia va dir que la seva família i els seus gats estaven a l’Índia.

Aquesta és una de les coses interessants de les visites de la USC. Hi ha moltes personalitats i cultures diferents perquè és un important centre d’aprenentatge. Però una cosa que tenen en comú és que els encanten els gats i estan molt contents de veure’m. Estic molt content d’oferir una mica d’alleujament de l’estrès a les seves agendes ocupades.

Malauradament, aquesta serà la meva darrera vegada allà l’any 2022. Ja estan ocupades les properes places al desembre. Així que hauré d’esperar a l’any vinent per tornar.

Altres publicacions que gaudireu:

***Teràpia per alleujar l'estrès del gat per a estudiants

Leave a Comment

Your email address will not be published.