Ressenya: Lone Bison Heritage taula per lligar mosques | Revista Hatch

M’agrada lligar les meves pròpies mosques. Això no vol dir que hi sigui especialment bo.

Tanmateix, he assolit un cert nivell de competència acceptable amb el meu lligat: tinc uns quants patrons avall, i puc lligar-los bastant bé i amb força rapidesa (això últim és important, perquè sovint em trobo lligant fins a l’11è). hora abans d’una sortida de pesca). Dit això, qualsevol cosa que pugui fer que la meva vinculació sigui més eficient és una cosa que m’interessa.

I, almenys per a mi, això sol tenir a veure amb una organització senzilla. Un escriptori de lligar impecable es converteix en un embolic desordenat en pocs minuts quan començo a lligar. Un minut, estic lligant una cua per a un Clouser, i al següent, estic intentant recordar on vaig posar les tisores, o cavant sota les capes per trobar l’acabat del fuet. Pot ser una mica embogidor, però l’embolic no és més que un símptoma de la meva ment creativa a la feina. Lliga mosques com els camps de Nuke Laloosh (entre altres coses). Estic “a tot arreu”.

Introduïu el Taula per lligar mosques Lone Bison Heritage – el meu últim intent de frenar el meu desastre de pells i plomes. Sí, he fet servir taules lligades en el passat, amb resultats contradictoris. Però aquesta taula personalitzada en particular pot ser el que necessito per restaurar una mica de seny a les meves sessions de lligament de mosques, alhora que m’ajuda a fer un seguiment de les eines que estic agafant i deixant constantment. Fins ara, i ja fa uns mesos, els resultats són encoratjadors.

També ajuda que la taula sigui una bona addició a la meva petita oficina a casa: només posar-la a sobre del meu escriptori probablement m’ha animat a passar més temps al torn. Com he dit, m’agrada lligar, però també sóc un clàssic de lligar mosques, sovint esperant fins un o dos dies abans d’un viatge per cavar realment. Ara, amb la taula de lligar Lone Bison al meu escriptori i una mica organitzat amb eines, fils i ganxos essencials, em sembla una mica més fàcil comprometre’s amb una sessió de lligament que sense ella.

Però, encara estic experimentant amb ell, intentant determinar com utilitzar millor les seves funcions per assolir aquest objectiu d’eficiència esquiva.

Què funciona

La taula de lligar Lone Bison Heritage és una cosa de bellesa. Des d’una perspectiva purament estètica, realment afegeix una mica de classe al meu escriptori de lligar. La seva rica fusta és impressionant, i el bonic disc de cuir amb el logotip de Lone Bison en relleu és una addició preciosa. El seu ampli emmagatzematge d’eines m’ajuda a mantenir un espai de lligament més net del que faria normalment (eficiència, recordeu?). També m’agrada la manera com Cris Jackson, l’artesà darrere de Lone Bison, utilitza les connexions magnètiques de manera creativa. Això permet que el nivell elimine algunes característiques de la taula que podrien interferir amb projectes de vinculació més grans, o bé posicionar determinades característiques de la taula per servir millor el projecte.

La barra d’emmagatzematge d’eines situada a la part posterior de la taula, però sempre dins de la línia de visió del nivell, és molt útil i crec que m’anima a substituir les eines a la barra, la qual cosa significa que no he d’anar a excavar. sota una pila de materials de lligar per trobar alguna cosa senzilla, com ara un parell d’alicates o un apilador de cabells. La barra d’eines situada a la part davantera de la taula és extraïble, però quan està al seu lloc, és robusta gràcies a una connexió magnètica entre la barra d’eines i la base de la taula.

La característica que més agraeixo és la pinça de mordassa que és fàcil d’estrènyer i afluixar, que em permet pujar o baixar la mordassa segons el patró que estic lligant. Ajuda a fer que la corbata sigui una mica més ergonòmica, la qual cosa em permet asseure’m més temps i estar més còmode al torn. Això vol dir que probablement estic lligant més mosques per sessió.

taula de lligament de mosques de bisons solitaris

Foto: Chris Hunt

També agrada la inclusió de tres “ampolles” de rosca i els seus corresponents compartiments a la taula. Vaig començar a utilitzar-los per emmagatzemar ganxos i comptes en dos d’ells, i després vaig acabar les mosques al tercer. Aquests petits suports són una característica agradable que els nivells poden utilitzar essencialment com vulguin.

Una de les característiques que vaig haver de desconcertar va ser l’ús que Jackson feia de petits recessos magnètics a la taula. Vaig provar de moure la barra d’eines frontal utilitzant aquests imants, però em vaig adonar, en canvi, que estaven col·locats per mantenir els ganxos segurs i per assegurar-me que les mosques acabades no llisquessin de la taula i desapareguessin per sempre (qui no ha trobat una mosca o dues a la recol·lectora en algun moment o altre?).

Què no

És una addició important a qualsevol àrea de lligament de mosques: si no esteu preparat perquè la taula es converteixi en el punt focal del vostre espai de lligat, probablement no apreciareu les funcions generals de la taula, que, de totes maneres, inclouen una millor organització. , la facilitat d’accés a les eines i, de nou, el factor d’eficiència al qual torno. La taula és important: no és una cosa que només llisquis si vols fer alguna cosa més amb l’espai.

I això és petit, però encara estic intentant esbrinar què fer amb les dues dotzenes de forats d’emmagatzematge de la barra d’eines posterior: n’he omplert uns dos terços amb eines de lligar, però la taula sembla una mica incompleta. sense utilitzar els forats. Com he dit, encara estic experimentant com fer que la taula funcioni per a mi, i com més lliga, més funcional serà.

Paraula final

El Taula de lligar Lone Bison és una obra d’art. És art funcional? Fins ara, diria que ho és, i es fa més útil i funcional com més lliga amb ell. No és una taula de lligar barata, és una autèntica artesania i té un preu en conseqüència. Considereu-ho una inversió en el vostre joc general de pesca amb mosca, amb èmfasi en la vostra productivitat de lligament.

Si sou com jo, us serà una mica més fàcil passar el temps al torn, sobretot si podeu esbrinar com emmagatzemar les vostres eines per facilitar l’accés i la facilitat d’ús. La taula Lone Bison us pot ajudar a fer-ho.

Leave a Comment

Your email address will not be published.