4 consells per triar una guia de pesca

Crèdit de la foto Capità Clay Eavenson.

Fa 20 anys, no sabia què estava fent quan vaig contractar el meu primer guia de pesca a la gran illa de Hawaii. Vaig fullejar les pàgines grogues i vaig trucar a un número d’un dels primers anuncis de guies de pesca que em va cridar l’atenció. Un company va respondre i li vaig preguntar si estava disponible per a la pesca de xàrter en pocs dies. Va dir que jugava a bitlles i em va preguntar si podia “trucar-lo al matí”.

La seva resposta gairebé em va fer seguir trucant a altres anuncis, però després vaig pensar, potser amb tonteria: “Uau, té una mica de cor. Potser això vol dir que és molt bo”.

Quan el vaig trucar l’endemà, li vaig explicar el que volia: tenir una batalla èpica amb un peix gros. Vaig dir que volia estar “dolor durant dies”. La seva resposta rient va segellar l’acord: “He posat la gent en tracció”.

Més tard vaig saber que potser vaig tenir sort. Hi havia 40 vaixells de pesca de lloguer que van sortir del port de Kona aquell dia. Només 2 van pescar peixos durant aquest període una mica de baixa. El meu vaixell era un d’ells. I tot i que feia dies que no em feia mal, sens dubte vaig gaudir de la meva primera i fins ara única experiència amb un marlin ratllat.

Aquests són alguns (millors) consells per triar una guia de pesca:

1. Recomanat. La guia té bona reputació? Potser tens algun amic o familiar que hagi pescat amb aquesta guia? Has llegit els comentaris en línia?

2. Estat de captura. Què es fa amb el peix que pesca? Atrapar i alliberar? Carregar una nevera? Per exemple, a Hawaii el peix normalment pertany al capità. Alguns guies hawaians poden dividir la captura amb tu, depenent de l’espècie.

3. Normes. Moltes guies de pesca en aquests dies tenen els seus propis llocs web. Això contindrà informació valuosa sobre: ​​què esperar, què portar i què NO portar.

4. Versatilitat. El vostre guia pot treballar del Pla A al Pla E o més enllà per posar-vos en peix?

Una guia és una gran inversió, sobretot quan es viatja per una excursió de pesca. El temps és curt i voleu un munt de rodets de crits per diners. També és una bona manera d’aprendre. On van, què fan i per què. Assegureu-vos de consultar aquí els consells de seguretat per a la pesca.


Potser també t’agrada

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy és un escriptor a l’aire lliure (http://www.justkeepreeling.com/) i el pare estressat ha col·laborat amb més de 380 blocs a takemefishing.org des del 2011. Nascut a Florida, però criat a la vora dels estanys de granja d’Oklahoma, ara persegueix el lluç, el llobarro i l’acer a Pennsilvània. Després d’obtenir una llicenciatura en zoologia per l’OSU, va treballar en criadors de peixos i com a tècnic d’investigació pesquera a OSU, Iowa State i Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published.