3 Raons per les quals ensenyaré al meu fill a pescar

Quan no estic treballant o al plató, intento passar tant de temps com puc fora. Sempre he estat una persona a l’aire lliure i aprofito totes les oportunitats que tinc per connectar amb la natura. Ara que sóc mare, segueixo gaudint d’estar fora i de compartir-ho amb el meu fill petit. Al principi, vaig pensar que seria un repte plantejar aventures aptes per als nens i divertides per a tota la família, però va acabar sent molt més fàcil del que pensava. Hem fet la nostra llar a Hawaii i hi ha infinites oportunitats per explorar, ja sigui nedant, senderisme, vaixell o pesca. Tot i que ara és massa jove per això, sens dubte vaig a ensenyar al meu fill a pescar tan bon punt sigui prou gran. Les meves tres raons per ensenyar al meu fill a pescar són:

1. Gaudir del Medi Ambient

Estar a l’aigua és realment la meva passió; el meu marit i jo vam anomenar al nostre fill Ocean, així que ho diu tot. El vam presentar a l’oceà quan només tenia dues setmanes i li va encantar. A mesura que es fa gran, ens fa il·lusió portar-lo a més viatges i ensenyar-li a pescar. Volem que tingui confiança i que no tingui por d’embrutar-se, jugar fort i cremar part d’aquesta energia del nen.

2. Aquell primer Peix

Sentir la primera estirada de la línia és tan emocionant, recordes en aquell segon per què estàs esperant la primera mossegada. No hi ha res es compara amb l’enrotllament del més gran, però, si tens l’oportunitat d’enrotllar un peix gran, descobriràs que és una de les sensacions més interessants possibles. El peix més gran que he pescat mai és una tonyina d’aleta negra de 30 lliures i crec que va ser un dels meus moments més orgullosos. Vull que Ocean experimenti la satisfacció que comporta el treball dur i l’emoció d’una captura, és clar!

3. Connecta’t amb la teva família

Quan vaig créixer, les meves germanes i jo vam anar sovint a pescar amb el meu pare, l’àvia i l’avi. Va ser una cosa que vam fer com a família i tinc uns records meravellosos d’aquell moment de la meva vida. No puc esperar que Ocean creixi i s’uneixi a la tradició. Espero que continueu gaudint d’estar a l’aigua i, finalment, de pescar, perquè és molt divertit i és una cosa que sempre podem fer junts.

Trobeu un lloc aprovat per la mare per pescar i embarcar al vostre estat i planifica la teva propera aventura de pesca familiar avui!

Leave a Comment

Your email address will not be published.